Additional information
Svoris | 0.364 kg, 0.366 kg, 0.424 kg, 0.426 kg, 0.444 kg, 0.460 kg, 0.462 kg, 0.466 kg, 0.470 kg, 0.480 kg, 0.484 kg, 0.486 kg, 0.488 kg, 0.498 kg, 0.500 kg, 0.506 kg, 0.508 kg, 0.516 kg, 0.536 kg, 0.592 kg, 0.598 kg |
---|
Antrekotas su kaulu – tai jautienos dalis tarp nugarinės ir sprandinės, virtuvės meistrų vertinama dėl savo marmuringumo. Bene geriausias iš visų kepsnių, siūlantis ypatingo minkštumo ir intensyvaus skonio kombinaciją. Kepsniai gali būti su kaulu ir be kaulo. Mes renkamės poziciją su kaulu. Valgydami pastebėsite, jog dalis esanti arčiau kaulo turi intensyvesnį skonį ir yra sultingesnė. Kaulų čiulpai kepimo metu išskiria sultis, kurios praturtina kepsnį papildomais skoniais.
Svoris | 0.364 kg, 0.366 kg, 0.424 kg, 0.426 kg, 0.444 kg, 0.460 kg, 0.462 kg, 0.466 kg, 0.470 kg, 0.480 kg, 0.484 kg, 0.486 kg, 0.488 kg, 0.498 kg, 0.500 kg, 0.506 kg, 0.508 kg, 0.516 kg, 0.536 kg, 0.592 kg, 0.598 kg |
---|